zaterdag, augustus 09, 2008

5 om 4, Dichters aan de Oerkap

Op zaterdag 9 augustus a.s. organiseert Kleine Revolutie Producties in samenwerking met Stadstrand De Oerkap te Haarlem;

5 om 4, dichters en singer-songwriters aan de Oerkap

Wederom een GRATIS toegankelijk poëzie-evenement op de leukste locatie van Haarlem: De Oerkap! Niet hip, wel goed en vooral heel fijn! Vanaf 20.00 treden GRATIS voor u op:

Dichters:

Peter M. van der Linden
John Schoorl
Fred Papenhove
Jelke van der Meulen
Lucas Hirsch


Singer-songwriters:

Phinx
Elias D’Oemp
Emiel de Mol
Jascha van Roij


Aanvang: 19.30
Locatie: Stadstrand De Oerkap is gelegen aan het Spaarne, naast de Droste fabriek.
Routebeschrijving: Zie attachment.
Toegang: GRATIS!!

Voor meer informatie:
http://www.oerkap.nl/
http://www.kleinerevolutie.blogspot.com/De Oerkap is gelegen in Haarlem, aan de achterkant van de Lichtfabriek en het Meterhuis.

Planner:

Route vanaf Utrecht (A2), Den Haag (A4), Schiphol:
Afslag A9 nemen richting Haarlem en doorrijden tot het Rottepolderplein. Op Rottepolderplein afslag Haarlem (N200). N200 volgen tot 1e stoplichten (Rechts ziet u Ikea vestiging)

Amsterdam: A9 richting Haarlem en doorrijden tot Rottepolderplein. Op Rottepolderplein afslag Haarlem (N200). N200 volgen tot stoplichten (rechts ziet u Ikea vestiging) Amsterdam Halfweg: N200 volgen tot stoplichten (rechts ziet u Ikea vestiging).

Vervolg route:

Bij stoplichten linksaf (borden: industrieterrein Waarderpolder). Weg volgen over viaduct en dan de weg (Oudeweg) ruim 1 km volgen.
Bij de 6e afslag rechtsaf (Minckelersweg).
Op de hoek ziet u het pand van Nuon en van TPG post.
Ongeveer 150 meter rechtdoor dan ziet u aan de linkerkant de Lichtfabriek. Hier is ruim plaats voor uw auto. Welkom!

Kom je vanaf het station? Stap aan de achterzijde het station uit (niet aan de centrum-kant, waar de bussen staan) en loop rechtsaf langs de weg. Na een minuut of vijf zie je een brug. Steek met deze brug het water over en ga direct linksaf! Aan je linkerhand heb je een aantal appartementen in aanbouw en aan je rechterhand een gesaneerde volksbuurt. Loop deze straat helemaal uit en ga aan het eind linksaf. Je ziet nu het Meterhuis voor je staan. Loop er aan de linkerkant omheen en je vindt STADstrand de Oerkap.