woensdag, april 09, 2008

BROODKAST


(Eric Coolen)

Het Ampzing Genootschap te Haarlem Broodkast i.s.m. Haarlem 105. Broodkast? Jawel Broodkast:

Haarlem 105 en het Ampzing Genootschap presenteren DE BROODKAST. Een cultureel een muzikaal radioprogramma rechtstreeks uit het Candletheater (Kaarsentheater) te Haarlem. Presentatoren Ziggy Klazes en Marc van der Aart ondervragen Haarlemse kopstukken over de laatste actualiteiten.

Het Ampzing Genootschap omlijst het programma op muzikale wijze en controleert de gasten (en presentatoren) op het gebruik van overbodige Engelse leenwoorden. Kijk ook op www.ampzing.nl.

Het intieme Candletheater aan de Bakenesserstraat te Haarlem vormt een unieke locatie voor de maandelijkse Broodkast-uitzendingen. Het theater biedt ruimte aan maximaal 100 bezoekers. Alle uitzendingen van de Broodkast zijn gratis bij te wonen. U bent van harte welkom!

Vaste onderdelen van het programma worden gevormd door: stadsdichter George Moormann, columnist Marius Jaspers, Nuel Gieles, Rob Luckerhof en taalgeweten Ampzinger Henny Leeflang.

Welnu, Bas Belleman en ik zijn te gast en we gaan gezellig babbelen over Een Kleine Revolutie, Poëzie & Singer Songwriter Festival dat ik i.s.m. het Patronaat organiseer op 1 mei a.s.

Bovenstaande tekening is gemaakt door de illustrator van het Ampzing genootschap Eric J. Coolen ter ondersteuning van mijn literaire activiteiten in het mooie Haarlem.