zaterdag, augustus 18, 2007

Kleine Revolutie ProductiesIn mei van dit jaar heb ik Kleine Revolutie Producties opgericht met als doel literaire activiteiten in Haarlem e.o. te ontplooien. De eerste productie was een succes en vond plaats op 15 juni j.l. i.s.m. Het Dolhuys te Haarlem. Kleine Revolutie Producties zal vanaf september a.s. wederom samen gaan werken met Het Dolhuys.

Op donderdag 13 september zal Kleine Revolutie Producties i.s.m. Het Patronaat een avond presenteren met de titel: Een Kleine Revolutie. Op deze avond zullen dichters en singersong writers in duo's optreden. Hoe dit zal gebeuren is nog geheim. Op 13 september zullen optreden: Bas Belleman i.s.m. Leine, Thomas Möhlmann i.s.m. Jodi's Doorstep en Lucas Hirsch i.s.m. Benjamin Winter. De avond begint om 20:00 in is gratis toegankelijk.

Op 22 september a.s. verzorgt Kleine Revolutie Producties i.s.m. De Vrienden van De Hallen de poëzie voor Het Hallenbal. Dichter A.C.G.Vianen en Lucas Hirsch zullen n.a.v. de op handen zijnde tentoonstelling hun werk voordragen.